Snekker i Hemsedal

Snekkerfirmaet Totalbygg Hallingdal AS i Hemsedal ble etablert våren 2012. Snekkerfirmaet eies og drives av to faglærte tømrere fra Hemsedal med tilsammen over 30 års erfaring ifra betong og tømrerfaget.

Totalbygg Hallingdal har hatt en fin vekst siden oppstarten og består i dag av 3 ansatte og 2 innleide tømrere fra Hemsedal. Totalbygg Hallingdal AS har selvsagt Sentralgodkjenning. Dette er en godkjenning som kreves av foretak som skal være ansvarlege for prosjektering, byggesøknad og byggutførelse. 

Trenger du snekker i Hemsedal er vi i Totalbygg Hallingdal et trygt valg. Vi er kjent for å være nøyaktige i det vi gjør, samtidig som vi er effektive.  Vi tar de fleste typer oppdrag og har blant annet erfaring med nybygg, tilbygg, rehabilitering, veranda, ringmur, grunnmur, forstøttningsmurer, fjøs, redskapshus, garager, 2-4 manns boliger, anneks, hus og hytter.

Falck Pedersen

Totalbygg Hallingdal AS er også stolt forhandler av Drammens Hus & Hytter, en av landets eldste og mest solide bedrift innenfor ferdig hus/hytte bransjen. Som forhandlere av DHH, tilbyr vi derfor et stort spekter av ferdighus og hytter. 

Totalbygg Hallingdal AS baserer sin drift og utførelse på kvalitet, harmoni, smidighet samt å ta vare på stolte håndverkstradisjoner. Sammen med høy kompetanse, dyktige underentreprenører og gode leverandører er Totalbygg Hallingdal AS godt rustet til å ta på seg totalentrepriser på små og store prosjekter.

Ta gjerne kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under. Gi en kort beskrivelse av hva det gjelder, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for mer utfyllende informasjon.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Du kan også komme i kontakt med oss på annen måte. Se under eller «Kontaktinformasjon»

Comments are closed.